MidSummer Night Cruise

Feesten op een absoluut Droomschip.
Sexy dansen en cruisen met spectaculair uitzicht over het bijzonder verlichte Rotterdam met de sexy sounds van de DJ’s van Madame Homard!

Met mooi weer starten we boven op het dakterras terwijl we nog aangemeerd aan de kade liggen. We gaan omstreeks 23.30 uur varen en dan gaan we beneden verder met feesten. We leggen daarna elk uur weer aan zodat jullie altijd van boord kunnen gaan wanneer jullie dat willen.

Dresscode
Deze grand opening van het after corona party seizoen gaan we beginnen met een vrije dresscode waarin iedereen zijn mooiste en meest sexy outfit aan mag doen. Dus geen lingerie dresscode deze keer voor de dames ook omdat we boven op het dakterras beginnen met feesten terwijl we nog aangemeerd liggen.
Heren, denk aan summer chique kleding!

ALTERNATIEVE DATUM
Mocht het vanwege corona beperkingen niet mogelijk zijn om een heerlijk feestje te organiseren zonder 1,5 meter of andere corona restricties, dan kunnen we uitwijken naar twee weken later en wel op zaterdag 11 september op hetzelfde party schip.
Mochten jullie op die datum verhinderd zijn, dan geven we jullie een tegoed voor het volledige bedrag voor een andere Madame Homard party of we storten het volledige bedrag terug.

GEHEIME LOCATIE
De aanlegplaats van het Madame Homard Schip is in ROTTERDAM en wordt op zaterdag 28 augustus om 11.00 uur bekend gemaakt aan de gasten.

HET WORDT WEER EEN HÉÉÉL BIJZONDER BOOT FEESTJE WAARIN WE ALLE VERLOREN TIJD GAAN INHALEN!

💋💋💋

MADAME HOMARD