Regels & voorwaarden

ALGEMENE REGELS & VOORWAARDEN

Madame Homard organiseert besloten dansfeesten waarbij er gewerkt wordt met namenlijsten.
Het is niet toegestaan om tickets onderling uit te ruilen.
Neem hiervoor altijd contact met Madame Homard op via [email protected]

Bij tijdige annulering kan Madame Homard de klant hiervoor een tegoed aanbieden welke 1 jaar geldig is. Er wordt geen geld teruggegeven.
In het geval van een geboekte hotelkamer, zal de afwikkeling hiervan ook afhangen van de eventuele annulering van de kamer in het hotel of mogelijkheden tot doorverkoop.

Madame Homard behoudt zich het recht voor wegens calamiteiten of andere oorzaken, de feestlocatie, hotel, begin en/of eindtijden van een party te wijzigen. Restitutie van ontvangen gelden zal in deze gevallen niet verleend worden.

Mocht een feest door calamiteiten, overmacht of regelgeving vanuit de overheid op een andere datum plaats moeten vinden, dan zal er geen restitutie van de ontvangen gelden plaatsvinden.
Madame Homard maakt dan een tegoed voor de gasten voor het gehele bedrag welke 2 jaar geldig is voor een andere Madame Homard party.

 

TOEGANGSBELEID

Paylogic tickets moeten worden getoond bij de entree voor toegang tot de locatie. Dit kan zowel op de mobiele telefoon als geprint op papier.
Madame Homard organiseert feesten voor stellen (m/v en v/v) of dames alleen. Er vindt geen deurverkoop plaats.
Heren alleen of groepen heren worden niet toegelaten!

Drugsgebruik en overmatig alcoholgebruik is niet toegestaan!
Tijdens de party is sexy en uitdagend gedrag toegestaan, echter GEEN sexuele handelingen!
Het is, buiten officieel door de organisatie aangewezen fotografen, niet toegestaan foto’s te maken op Madame Homard feesten.
Deelnemers kunnen vooraf gefouilleerd worden.
De Dresscode is een belangrijk onderdeel van de Madame Homard party’s en moet worden opgevolgd.

 

LEEFTIJD

Deelnemers behoren tussen de 21 en 50 jaar oud te zijn! Madame Homard heeft het recht haar gasten hier op aan te spreken.
Dit is zeker geen keiharde richtlijn want er zijn genoeg mensen boven de 50 jaar die hier niet naar uit zien en zich hier naar kleden (lingerie is een ruim begrip en is méér dan een beha en een string alleen).
Maar we krijgen soms klachten van aanwezige gasten over sommige andere gasten die (ver) boven deze leeftijd zitten en zich daar niet naar kleden.
Daarom zien wij ons genoodzaakt hier naar te handelen en letten scherp op de leeftijd van de gasten te letten en desbetreffende mensen hierop aan te spreken.
Maar het is absoluut de lijn die we volgen om de kwaliteit van onze sexy party’s met dresscode lingerie te borgen.

 

Voor vragen neem vooral contact op per email op  [email protected]