TICKETS OMZETTEN

VERZILVER JE TICKET VAN EERDERE EVENTS!!

Madame Homard heeft helaas een aantal party’s moeten annuleren vanwege het coronavirus en vanwege een ‘schietpartij’ op een locatie.
We willen jullie allemaal bedanken voor jullie getoonde geduld, begrip maar ook voor jullie medeleven.

Als je nog tickets in je bezit hebt, dan kun je die op deze pagina omzetten in tickets (met hotelkamer) voor één van de volgende party’s in 2022 en 2023 door middel van onderstaande invulvelden.
Als je een hotelkamer had geboekt, geef dan aan of je ook die wil omzetten naar de gewenste party. Vul vervolgens in welke kamer jullie willen boeken.

NB: In sommige gevallen wijken de nieuwe ticket- of hotelprijzen af van de reeds betaalde prijzen. We nemen dan contact op met jullie over het prijsverschil.

Let op:

  • Als jullie al een bevestiging per email van Madame Homard hebben gekregen voor het omzetten naar een andere party/tegoed/restitutie, dan hoeven jullie NIET meer dit aan ons door te geven.
  • Jullie tickets worden pas omgezet indien we de geldigheid hebben gecontroleerd.
  • Graag zo snel mogelijk de gewenste omzetting doorgeven want de verkoop van deze evenementen zijn nu ook gestart en hebben invloed op de beschikbaarheid.
  • Jullie ontvangen zo snel mogelijk bevestiging van deze omzetting (maar iedereen wil dit snel weten, dus graag geduld).

ZET HIER JULLIE TICKETS OM: